Kdo se stane vítězem? Vrcholí 1. ročník soutěže profesionálních kuchařů

CHEF CLUB CULINARY CHALLENGE 2018

V 1. kole soutěžící připravili dvouchodové menu ke 100. výročí Československé republiky.
Nyní známe finalisty postupující do 2. kola boje o účast na finále prestižní kulinářské soutěže 
V 1. kole soutěžící připravili dvouchodové menu ke 100. výročí Československé republiky. Nyní známe finalisty postupující do 2. kola boje o účast na finále prestižní kulinářské soutěže 

FINALISTÉ

Jan Blažek
Michal Gožo
Jiří Eichler
Lukáš Velšmíd
Šimon Krátký
Tomáš Kourek
Antonín Pardy
Radek Pálka
Martin Košťál
Jakub Holý

Všem přihlášeným děkujeme za účast. Na finalisty se budeme těšit v Akademii Grosseto, kde předvedou
své umění živě přímo porotě. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na chefclub@chefclub.cz.  
Všem přihlášeným děkujeme za účast. Na finalisty se budeme těšit v Akademii Grosseto, kde předvedou své umění živě přímo porotě. 

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na chefclub@chefclub.cz.  

ODBORNÁ POROTA

složená z profesionálů:
Bc. Miroslav Kubec
Prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Marek Svoboda
Executive Chef společnosti Bidfood, akreditovaný komisař WACS a lektor Kulinářské Akademie EU

Ing. Roman Sejval
Vedoucí gastronomických předmětů Bukaschool s.r.o.

Tomáš Popp
Manažer Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
vyhodnotila všechny přihlášky do soutěže Chef Club Clulinary Challenge a vybrala tyto kuchaře,
kteří splnili zadání a získali nejvíce bodů a postupují do 2. kola, které se bude konat
v Praze – Průhoniocích, v Akademii Grosseto v pátek 7. 12. 2018 od 8:00.
vyhodnotila všechny přihlášky do soutěže Chef Club Clulinary Challenge a vybrala tyto kuchaře, kteří splnili zadání a získali nejvíce bodů a postupují do 2. kola, které se bude konat v Praze – Průhoniocích, v Akademii Grosseto v pátek 7.12.2018 od 8:00.

Výhry

  • Výrobky Chef Club v hodnotě 5.000 Kč
  • Sada nožů Wüsthof
  • Rondon nebo voucher v hodnotě 1.000 Kč od společnosti Fomi
  • Výrobky Chef Club v hodnotě 5.000 Kč
  • Sada nožů Wüsthof
  • Rondon nebo voucher v hodnotě 1.000 Kč od společnosti Fomi
  • Výrobky Chef Club v hodnotě 2.000 Kč
  • Sada nožů Wüsthof
  • Rondon nebo voucher v hodnotě 1.000 Kč od společnosti Fomi
  • Výrobky Chef Club v hodnotě 2.000 Kč
  • Sada nožů Wüsthof
  • Rondon nebo voucher v hodnotě 1.000 Kč od společnosti Fomi
4. - 10. místo
Sada universálních nožů Wüsthof
4. - 10. místo
Sada universálních nožů Wüsthof

Průběh soutěže

1. kolo
  • Probíhá registrace v období 3. – 31. 10. 2018.
  • Soutěžící v 1. kole mají za úkol připravit jeden předkrm a jedno hlavní jídlo. Jako základní surovina pro předkrm byl vybrán celý kuchaný pstruh duhový s hlavou, v případě hlavního jídla pak kachní prsa s kůží. Obě stěžejní suroviny musí pocházet z České republiky.
Předkrm (teplý či studený):

Dominantní surovina: pstruh duhový (celý, kuchaný s hlavou, sladkovodní nebo z chovu, země původu ČR, váha 200 až 300 g)

Hlavní jídlo s přílohou:

Dominantní surovina: kachní prsa s kůží (země původu ČR, váha cca 0,5 kg) Do menu by se měla promítnout tradiční česká kuchyně v moderním pojetí čili postupy přípravy, chutě, tradiční suroviny atp.

Vybrané produkty musí být uvedeny v materiálové i finanční kalkulaci. Počítejte průměrné ceny z velkoobchodů. Kalkulace receptury musí odpovídat 10 porcím při talířovém podávání a nákupní cena surovin na 1 porci/osobu (pro celé menu) by měla činit maximálně 250,- Kč.

A co hodnotíme?

Celkový dojem, kreativita
Složení receptury, pracovní postup
Ekonomické hledisko, náročnost surovin
Vypracování kalkulace
2. kolo
1. kolo
  • Probíhá registrace v období 3. – 31. 10. 2018.
  • Soutěžící v 1. kole mají za úkol připravit jeden předkrm a jedno hlavní jídlo. Jako základní surovina pro předkrm byl vybrán celý kuchaný pstruh duhový s hlavou, v případě hlavního jídla pak kachní prsa s kůží. Obě stěžejní suroviny musí pocházet z České republiky.
Předkrm (teplý či studený):

Dominantní surovina: pstruh duhový (celý, kuchaný s hlavou, sladkovodní nebo z chovu, země původu ČR, váha 200 až 300 g)

Hlavní jídlo s přílohou:

Dominantní surovina: kachní prsa s kůží (země původu ČR, váha cca 0,5 kg) Do menu by se měla promítnout tradiční česká kuchyně v moderním pojetí čili postupy přípravy, chutě, tradiční suroviny atp.

Vybrané produkty musí být uvedeny v materiálové i finanční kalkulaci. Počítejte průměrné ceny z velkoobchodů. Kalkulace receptury musí odpovídat 10 porcím při talířovém podávání a nákupní cena surovin na 1 porci/osobu (pro celé menu) by měla činit maximálně 250,- Kč.

A co hodnotíme?

Celkový dojem, kreativita
Složení receptury, pracovní postup
Ekonomické hledisko, náročnost surovin
Vypracování kalkulace
2. kolo

Vaše přihláška

do soutěže Chef Club Cullinary Challenge 2018

 

Souhlasím s Pravidly soutěže CHEF CLUB CULINARY CHALLENGE 2018 a zavazuji se je plně dodržovat. Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pořadatelem soutěže za účelem zpětného kontaktování mé osoby za podmínek definovaných v Pravidlech soutěže v odst. 6.

 

 

Souhlasím s Pravidly soutěže CHEF CLUB CULINARY CHALLENGE 2018 a zavazuji se je plně dodržovat. Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů pořadatelem soutěže za účelem zpětného kontaktování mé osoby za podmínek definovaných v Pravidlech soutěže v odst. 6.

 

Přihlásit se můžete do 31. 10. 2018.

Partneři

Hlavní partner
Partneři soutěže
Pod záštitou
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu. Souhlasím / Přečtěte si více