Silvie Sulanská

naše známá a úspěšná cukrářka, získala prvotní vzdělání v oboru na Střední škole potravinářské a svou cukrářskou praxi a nadání dále rozvíjela na pracovních místech jako šéfcukrářka v Café Savoy, Ambiente, zástupce šéfcukráře v Obecním domě, restauraci Flambeé a šéfcukrářka a spolumajitelka Cukrářského salonu s.r.o.

Svůj um ukázala a potvrdila také v letech 1997-2008 jako členka národního týmu kuchařů a cukrářů, kde vybojovala spoustu významných ocenění a medailí, mezi ně patří z roku 2006 stříbrná a bronzová medaile z FHA Culinary Challenge Singapure, ze stejného roku stříbrná medaile z EXPOGAST Luxemburg, z dalších let je to stříbrná medaile z Olympiády IKA Erfurt, zlatá medaile z GASTRO Hradec Králové a mnoho dalších krásných úspěchů.

Od roku 2000 Silvie Sulanská působí jako lektorka vzdělávacích kurzů pro cukráře a kuchaře se zaměřením na rautové dezerty, restaurační a kavárenské moučníky, dekorace a slavnostní a svatební dorty. Díky předchozím zkušenostem z kuchařských a cukrářských soutěží se v roce 2006 stala členkou hodnotící komise na cukrářských soutěžích.

S Rieber Chef Clubem spolupracuje paní Sulanská hlavně formou garance kvality u sladkých produktů, které se v nabídkové řadě nachází.
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu. Souhlasím / Přečtěte si více