Lektor soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě, pan Ing. Roman Sejval, vzal své vzdělání v oboru gastronomie zodpovědně a po ukončení Středního odborného učiliště v Žatci, kde studoval obor kuchaře, studoval pedagogickou fakultu - doplňkové pedagogické studium a dále opět v oboru Vysokou školu hotelovou, kde nejprve studoval bakalářský obor Hotelnictví, který později rozšířil magisterským studiem oboru Management hotelnictví a lázeňství.
Již během studia započal svoji zajímavou praxi v gastronomii a hotelnictví, hodně této praxe se odvíjelo v zahraničí, jako například v Itálii v hotelu Alfredo v Bracciano, na Vysoké hotelové škole v Maastrichtu v Holandsku, na Maltě v Hotelu Kempinski GOZO, kde působil jako kuchař, v Německu v Steigenberger Grandhotel Petersberg jako cukrář, na Kypru v hotelu Amathus jako cukrář a na mnoho dalších místech.
V Čechách pak jeho praxe proběhla v Hotelu Barokní Špitál v Lounech na pozici kuchaře, také pracoval jako Gastronomický poradce a Food & Beverage manager hotelu Merlot a v současné době působí jako lektor na Soukromé hotelové škole Bukaschool s.r.o. v Mostě jako vedoucí gastronomických předmětů a učitel odborných předmětů.
Mezi své profesní úspěchy může pan Roman Sejval řadit i medaile ze soutěží se svými žáky, kterých má na kontě opravdu mnoho. Aktivně se účastní odborných kurzů a seminářů, kde si neustále rozšiřuje své znalosti a vylepšuje kuchařský um. Roman Sejval se stejně jako ostatní experti týmu Rieber Chef Club zasadil především o vysokou kvalitu u výrobků, na kterých aktivně spolupracoval i o jejich zapadnutí do celkového konceptu této produktové řady, stejně tak jako přidanou hodnotu pro kuchaře v podobě prémiových produktů s jednoduchým použitím a chuťově nadstandardními výsledky.
Již během studia započal svoji zajímavou praxi v gastronomii a hotelnictví, hodně této praxe se odvíjelo v zahraničí, jako například v Itálii v hotelu Alfredo v Bracciano, na Vysoké hotelové škole v Maastrichtu v Holandsku, na Maltě v Hotelu Kempinski GOZO, kde působil jako kuchař, v Německu v Steigenberger Grandhotel Petersberg jako cukrář, na Kypru v hotelu Amathus jako cukrář a na mnoho dalších místech.
V Čechách pak jeho praxe proběhla v Hotelu Barokní Špitál v Lounech na pozici kuchaře, také pracoval jako Gastronomický poradce a Food & Beverage manager hotelu Merlot a v současné době působí jako lektor na Soukromé hotelové škole Bukaschool s.r.o. v Mostě jako vedoucí gastronomických předmětů a učitel odborných předmětů.
Mezi své profesní úspěchy může pan Roman Sejval řadit i medaile ze soutěží se svými žáky, kterých má na kontě opravdu mnoho. Aktivně se účastní odborných kurzů a seminářů, kde si neustále rozšiřuje své znalosti a vylepšuje kuchařský um. Roman Sejval se stejně jako ostatní experti týmu Rieber Chef Club zasadil především o vysokou kvalitu u výrobků, na kterých aktivně spolupracoval i o jejich zapadnutí do celkového konceptu této produktové řady, stejně tak jako přidanou hodnotu pro kuchaře v podobě prémiových produktů s jednoduchým použitím a chuťově nadstandardními výsledky.