- 1500 g Vepřová panenka
- 30 g Sůl
- 20 g Pepř čerstvě mletý
- 500 ml Steaková omáčka s červeným pepřem
- 500 g Žampiony
- 30 g Grilovaná zelenina
- 1200 g Brambory
- 200 g Máslo
- 150 ml Smetana Excellent
- 50 g Bylinky Provence
Vepřová panenka s omáčkou s červeným pepřem, grilovanými žampiony a bylinkovým bramborovým pyré
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Panenku osolíme, opepříme, zprudka opečeme ze všech stran a dopečeme v konvektomatu podle požadovaného stupně propečení.
- Omáčku připravíme podle návodu, žampiony ogrilujeme a okořeníme směsí Grilovaná zelenina.
- Brambory uvaříme doměkka a vyšleháme s máslem a smetanou na pyré, osolíme, nakonec dochutíme bylinkami.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
