- 1500 g Vepřová panenka
- 300 g Jablka Granny Smith
- 80 g Kořenicí směs Steak Rozmarýn
- 500 ml Švestková omáčka
- 1500 g Brambory Grenaille
- 150 g Máslo
- 80 g Tymián
Vepřová panenka plněná jablky se švestkovou omáčkou a tymiánovými bramborami
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Jablka oloupeme a nákrájíme na hranolky 5 x 5 x 100 mm a naplníme jimi vepřovou panenku, okořeníme kořenící směsí Steak Rozmarýn, upečeme v kovektomatu dorůžova.
- Brambory uvaříme ve slupce, poté opečeme na másle, stáhneme z ohně a přidáme nasekaný tymián.
- Omáčku připravíme dle návodu.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
