logo logo
Kde koupit
  • ÚVOD
  • O NÁS
  • RECEPTY CHEF CLUB
  • PRODUKTY CHEF CLUB
  • GALERIE
  • KONTAKT
logo logo
Kde koupit
  • ÚVOD
  • O NÁS
  • RECEPTY CHEF CLUB
  • PRODUKTY CHEF CLUB
  • GALERIE
  • KONTAKT

Uzená vepřová kýta se švestkovou omáčkou a krupicovými noky

  • Příprava
    25 minut
  • Vaření
    20 minut
  • Počet porcí
    10
  • 4 Shares
Kalkulační list

ingredience

  • 1500 g Uzená vepřová kýta
  • 1000 ml Švestková omáčka
  • 500 ml Mléko
  • 250 g Máslo
  • 250 g Polohrubá mouka
  • 250 g Krupice krubá
  • 5 ks Žloutky
  • 10 Bílky
Recepty podle kuchařů
  • Jan Horký (4) Markéta Kopečková (2) Martin Pudil (3) Martin Svatek (14) nezařazeno (70) Norbert Hojda (2) Patrik Bečvář (4) Pavel Minář (8) Pavlína Klopfštoková (4) Petr Vlásek (4)
O kuchařích Chef Clubu

příprava

  • Maso uvaříme, omáčku připravíme dle návodu.
  • Do vroucího mléka přidáme máslo a vsypeme mouku a krupici, za stálého míchání vytvoříme tuhou hmotu, těsto necháme vychladnout.
  • Přidáme sníh z bílků a žloutky, necháme prochladnout v lednici.
  • Z těsta poté pomocí lžic vykrajujeme noky, vaříme je 6 minut.

galerie

Produkty z receptu

Švestková omáčka

další recepty

BBQ Pulled Pork Burger

Více o receptu

Lívance se smetanovou zmrzlinou, omáčka z pečeného perníku, strouhaný perník

Více o receptu

Kapr ve slaninovém kabátku na zelenině

Více o receptu

Variace z králíka, krupicový knedlík v perníku

Více o receptu

Opečený žlutoploutvý tuňák s baby Pak-Choy, červenou řepou, chřestem a křenovou espumou

Více o receptu

Vepřová krkovice na dobromysli a česneku s omáčkou z lišek a šťouchaným bramborem s restovanou cibulí a slaninou

Více o receptu

Pečené kachní prso s Teriyaki omáčkou, purée z červeného zelí a jablek, mačkané brambory s koriandrem

Více o receptu

Kotleta z vepře s máslovou zeleninou a bramborové fondány

Více o receptu

Pošírované vejce s liškovou omáčkou hráškové ravioly

Více o receptu

Domácí játrová paštika se šípkovou pěnou a zeleninovým salátkem

Více o receptu

Salát se špenátem a celerem a marinovanou mozzarellou

Více o receptu

Pikantní eye round steak se slaninovým chipsem, pečenými bramborami, grilovanou kukuřicí a omáčkou z červeného pepře

Více o receptu

Tortilla plněná kuřecími stripsy, sýrem čedar, BBQ omáčkou a červenou cibulí

Více o receptu

Pikantní kachní prsíčka s parmazánovou oplatkou, grilovanou zeleninou, polentou a redukcí Aceto Balsamico

Více o receptu

Pomalu pečený dančí krk se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem

Více o receptu

Kančí kýta v šípkové omáčce s mandlovými kroketami

Více o receptu

Roastbeef Sandwich

Více o receptu

Hovězí falešná svíčková v omáčce z kořenové zeleniny s cibulovým knedlíkem

Více o receptu

Prso ze zlatého kuřete s bazalkovým kuskusem, zeleninové soté s drcenými rajčaty

Více o receptu

Tortilla soup

Více o receptu

Kančí medailonky na rozmarýnu se zelenými fazolkami a pečenou bramborou s dipem ze zakysané smetany

Více o receptu

Pečené lívance s omáčkou z lesního ovoce a čokoládovou hlínou

Více o receptu

Vepřová panenka plněná pancettou, pečená na šalvěji a víně s grilovanou zeleninou

Více o receptu

Krém z 30% smetany s vanilkou, domácím tvarohem a ovocnými omáčkami

Více o receptu

Gazpacho

Více o receptu

Tortilla plněná pečeným vepřovým bůčkem v BBQ omáčce, s jarní cibulkou a salátovou okurkou. Lehký zeleninový salát s mangem, koriandrem a mučenkovým dresinkem

Více o receptu

Pečený mořský vlk, marinovaná okurka, kozí sýr a citronový gel

Více o receptu

Krůtí prsa na rozmarýnu a česneku s bylinkovou omáčkou a divokou rýží

Více o receptu

Karpáčio z červené řepy s modrým sýrem a rozinové pureé

Více o receptu

Penne all´Amatriciana

Více o receptu

Losos na grilované zelenině s tagliatelle s bylinkovou omáčkou

Více o receptu

Supreme kukuřičného kuřátka, lišková omáčka, bramborové kaše, kořenová zelenina, smažená bramborová strouhanka

Více o receptu

Krémová polévka s liškami

Více o receptu

Vepřová panenka pečená a kolínko dušené ve švestkové omáčce

Více o receptu

Lívance malinová pěna sabayone malinová pusinka

Více o receptu

Hříbkové cappuccino

Více o receptu

Pečené kachní prso s omáčkou ze sušeného ovoce, polentou a puré z hrušek s pálenkou

Více o receptu

Fettuccine s kuřecím masem, olivami, cherry rajčaty a parmazánem

Více o receptu

Kuřeci prso s grilovanými žampióny portobello, pyré ze zauzeného celeru, smetanová houbová omáčka

Více o receptu

Tagliatelle s kuřecím masem a jemně pikantní pepřovou omáčkou

Více o receptu

Nadívaná kuřecí stehna na rozmarýnu se šťouchaným bramborem a cibulovou marmeládou

Více o receptu

Rozmarýnové karbanátky s petrželkovým bramborem a zelným salátem

Více o receptu

Máslová paštika s červenou řepou, marinovaná brokolice

Více o receptu

Steak z hovězího masa s mysliveckou omáčkou, slaninovým chipsem a rozmarýnovými bramborami

Více o receptu

Králík na hříbcích a liškách s opečeným bramborem

Více o receptu

Moravský vrabec s listovým špenátem a bramborovými šiškami

Více o receptu

Tomatová polévka s tvarohovým knedlíčkem

Více o receptu

Pečený filet z okouna s mlíčím v rybím vývaru ředkvičkami a chřestem

Více o receptu

Kuřecí prsíčka s rozmarýnem, plněná šunkou a sýrem, se směsí trhaných listových salátů a domácími hranolky

Více o receptu

Paccheri alla putanesca

Více o receptu

Dušené jehněčí kolínko

Více o receptu

Steak z hovězí roštěné s pečeným bramborem a restovanými hříbky, rajčatová omáčka

Více o receptu

Dančí panenka, lišková omáčka, bramborová kaše s žampiony, grilované cukety

Více o receptu

Jablečný závin s medovou omáčkou, doplněný šlehačkou

Více o receptu

Texas wings s BBQ omáčkou, blue cheese omáčkou, zeleninou a tortilla chips

Více o receptu

Texas ribs s BBQ omáčkou a salátem Coleslaw

Více o receptu

Hovězí medailonek, černá rýže, karotkové pyré, grilovaná kreveta

Více o receptu

Tortilla plněná hovězím masem, zeleninou a sýrem čedar podávaná s pikantní chunky salsou

Více o receptu

Quesadilla de Chipottle

Více o receptu

Lívance – omáčka červený rybíz, malina a mango čipsy

Více o receptu

Závitky z grilovaného lilku a cukety plněné kozím sýrem na provensálském koření

Více o receptu

Gratinované brambory s krůtím masem a sýrem čedar

Více o receptu

Kuličky z mletého masa na tomatovém základu

Více o receptu

Saltimbocca alla Romana

Více o receptu

Mořský vlk, tomatová omáčka s bylinkami, šafránová mrkev, pošírované brambory

Více o receptu

Ravioly z červené řepy se zázvorovým sýrem a malinovým vzduchem

Více o receptu

Dušený hovězí krk se švestkovou omáčkou, grilované švestky, škubánky a carpaccio z květáku, lichořeřišnice

Více o receptu

Smažené stehýnko křepelky, masový demi glace, pastinákové pyre, telecí filet v houbovém prachu, v čeveném víně glazírovaná šalotka

Více o receptu

Králík se švestkovou omáčkou, kořenovou zeleninou a bramborovými šiškami

Více o receptu

Hovězí líčka se švestkovou omáčkou, hedvábná bramborová kaše, smažené křepelčí vejce

Více o receptu

Jemné kynuté lívanečky obalované ve skořicovém cukru s jablečným čatným a šlehačkou

Více o receptu

Marinovaný lehce zauzený hovězí jazyk s květákovým krémem, nakládaným květákem, mladým hráškem a lanýžový jus

Více o receptu

Tagliatelle funghi

Více o receptu

Králičí hřbet se švestkovou omáčkou, pyré z kořenové zeleniny a karlovarským knedlíčkem

Více o receptu

Makový závin s višněmi na vinné redukci doplněný vanilkovou zmrzlinou

Více o receptu

Pikantní vepřová panenka na grilu s grilovanou červenou cibulí, houbovým ragout a bramborovými rösti

Více o receptu

Karpátchio z kapra, salát ze zelených listů a pomerančové jelly

Více o receptu

Mango cream bruleé s čokoládovou zmrzlinou na čokoládové drobence

Více o receptu

Anglický roastbeef

Více o receptu

Vepřový hřbet plněný špenátem, zázvorové lívanečky, houbová omáčka s liškami a žampiony

Více o receptu

Lívanečky Mille – Feuille

Více o receptu

Vepřová žebra pečená na černém pivu a smrkovém medu, pečená brambora v popelu, pečená žlutá ředkev

Více o receptu

Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty a mozzarellou s grilovanou zeleninou, bylinkovou polentou a omáčkou s černými olivami

Více o receptu

Jablečný závin s vanilkovou omáčkou a marinovanými vlašskými ořechy v karamelu

Více o receptu

Tagliatelle Bolognese – těstoviny s masovým ragú v rajčatové omáčce sypané parmazánem

Více o receptu

Červená řepa, roláda z křepelčího stehna, pečená chlebová střídka, okurkové smoothie

Více o receptu

Flank steak, červené zelí dušené ve fortikovaném víně, švestková omáčka s perníkovým kořením, petrželový kořen v popelu brambora na loupačku, petrželové pesto

Více o receptu

Pečené prso a konfitované stehýnko z křepelky s restovanými houbami, keňskými fazolkami, celerem a ostružinami s koňakovou omáčkou

Více o receptu

Pečená červená řepa, uzená tarhoňa s koprem a řeckým jogurtem

Více o receptu

Losos na grilu s balsamikovou omáčkou a salátem z manga a trhaných salátů

Více o receptu

Penne Arabiata

Více o receptu

Nadívaná křepelka mletým masem s omáčkou z červeného vína, opečené ryzce a václavky, bramborová kaše

Více o receptu

Pečený telecí hřbet, hráškové pyré, květák, tymiánová omáčka

Více o receptu

Vepřová panenka plněná jablky se švestkovou omáčkou a tymiánovými bramborami

Více o receptu

Jihočeská kulajda s pošírovaným křepelčím vajíčkem

Více o receptu

Kuřecí prsa v jogurtu, libečkový olej, kroketa z kuřecího masa a hub, květákové pyré a silná redukce telecího džusu

Více o receptu

Pečený losos s citronomáslovou omáčkou na teplém salátu z červené čočky

Více o receptu

Zapečené lívance s tvarohem a borůvkami

Více o receptu

Telecí falešná svíčkový se švestkovou omáčkou, polentou a grilovanými švestkami

Více o receptu

Filátko pstruha v másle, křupavá zelenina, tomatová kaše a rajčatová omáčka

Více o receptu

Steak z hovězí svíčkové s pepřovou omáčkou a zeleným chřestem, holandskou omáčkou, pečenými brambory v soli

Více o receptu

Steak z daňka se šípkovou omáčkou s kaštany, zeleninové ragů a foukanou bramborovou kaší

Více o receptu

Pulled v bulce, ledový salát, grilované rajče, kyselá okurka a červená cibule

Více o receptu

Pečený hovězí pupek s BBQ salátem, grilovanými bramborami a cuketami, marinovaná cibule, pastiňákové hranolky

Více o receptu

Jemné lívanečky s borůvkovým žahourem a zakysanou smetanou

Více o receptu

Kuřecí nudličky s rýžovými nudlemi a švestkovou omáčkou

Více o receptu

Telecí pečínka s houbovým rizotem a křupavými ředkvičkami a brutnákem

Více o receptu

Jablečný závin, malinové želé, citrónová pusinka, segmenty malin, skořicový krém

Více o receptu

Vepřová panenka s omáčkou s červeným pepřem, grilovanými žampiony a bylinkovým bramborovým pyré

Více o receptu

Rumsteak – bramborové pyré, bramborová sláma, pivní omáčka a chlebová pasta

Více o receptu

Rolovaný hovězí krk s hříbkovou omáčkou a žemlovým knedlíkem

Více o receptu

Wrap s grilovaným lososem

Více o receptu

Pečené filátko z candáta s liškovou omáčkou, konfitované batáty a ragout z batátů a řapíkatého celeru

Více o receptu

Vepřová pečeně s liškovou omáčkou a zelenými fazolkami

Více o receptu
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu. Souhlasím / Přečtěte si více
Mám to

KUCHAŘKA NÁRODNÍHO TÝMU AKC ČR

Společně s kolegy z Národního týmu AKC ČR jsme exlusivně připravili kuchařku pro všechny naše příznivce. Zahrnuje 20 detailně zpracovaných receptů včetně ceny za porcí! 

Máte-li o kuchařku zájem, vyplňte kontaktní formulář a my Vám ji pošleme!
Přejdi na kontaktní formulář

KATALOG PRODUKTŮ

Stáhněte si aktuální
KATALOG PRODUKTŮ
ve formátu PDF.

Najdete v něm nové produkty Chef Club!

Stáhnout
© 2020 ChefClub. All Rights Reserved.
Ochrana soukromí
WebDesign by DINODESIGN