- 10 ks Tortilla průměr 30 cm
- 500 g Hovězí Eye round
- 250 g Okurka salátová
- 250 g Rajčata
- 150 g Cibule červená
- 250 g Chedar
- 300 g Sugo pomodoro
- 200 g Paprika červená
- 60 g Cukr třtinový
- 40 ml Ocet jablečný
- 20 g Feferonky
Tortilla plněná hovězím masem, zeleninou a sýrem čedar podávaná s pikantní chunky salsou
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Maso nakrájíme na nudličky a okořeníme, necháme 10 minut odležet.
- Zeleninu nakrájíme na kousky a spolu s opečeným masem vkládáme do nahřátých tortill, přidáme cheddar, zabalíme a opečeme z každé strany 1minutu na grilu.
- Salsa – papriku uoečeme, odstraníme jádřince a slupku, čtvrtinu necháme stranou, zbytek rozmixujeme s ostatními surovinami, nakonec přidáme nadrobno nakrájenou zbylou papriku.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
