- 1000 g Tagliatelle
- 250 g Mrkev
- 250 g Řapíkatý celer
- 250 g Česnek
- 200 g Cibule
- 1000 g Hovězí přední mleté
- 300 g Dvojitý rajčatový koncentrát
- 1 g Sůl
- 1 g Pepř
- 300 ml Víno červené suché
- 200 g Parmazán
- 300 g Sugo pomodoro
Tagliatelle Bolognese – těstoviny s masovým ragú v rajčatové omáčce sypané parmazánem
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Na oleji lehce orestujeme cibuli, mrkev a řapíkatý celer, přidáme mleté maso, restujeme velmi zvolna dalších 10 minut, ososlíme, opepříme, přidáme víno, necháme vyvařit, přidáme ostatní ingredience a táhneme alespoň 3 hodiny, lépe 5.
- Hotovou směs vždy promícháme s uvařenými těstovinami a sypeme parmazánem.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
