logo logo
Kde koupit
  • ÚVOD
  • O NÁS
  • RECEPTY CHEF CLUB
  • PRODUKTY CHEF CLUB
  • GALERIE
  • KONTAKT
logo logo
Kde koupit
  • ÚVOD
  • O NÁS
  • RECEPTY CHEF CLUB
  • PRODUKTY CHEF CLUB
  • GALERIE
  • KONTAKT

Smažené stehýnko křepelky, masový demi glace, pastinákové pyre, telecí filet v houbovém prachu, v čeveném víně glazírovaná šalotka

  • Příprava
    25 minut
  • Vaření
    20 minut
  • Počet porcí
    10
  • 0 Share
Kalkulační list

ingredience

  • 580 g Křepelka
  • 5 g Sůl
  • 150 g Strouhanka
  • 80 g Vejce
  • 80 g Mouka
  • 100 ml Demi Glace
  • 30 ml Telecí tekutý fond
  • 500 g Telecí váleček
  • 60 g Houby sušené
  • 150 ml Fritovací olej
  • 300 g Pórek
  • 150 ml Červené víno
  • 120 g Med
  • 100 g Šalotka
  • 200 g Sterilované mini žampiony
  • 100 ml Smetana Excellent 
Recepty podle kuchařů
  • Jan Horký (4) Markéta Kopečková (2) Martin Pudil (3) Martin Svatek (14) nezařazeno (70) Norbert Hojda (2) Patrik Bečvář (4) Pavel Minář (8) Pavlína Klopfštoková (4) Petr Vlásek (4)
O kuchařích Chef Clubu

příprava

  • Křepelku oparně vykostíme a stehýnka si pěkne zbalimě do "svazečku". Okořeníme solí a pepřem. Při obalovýní dáme pozor abychom nezašpinili očištěnou kost a také to samé při smažení.
  • Z telecího filátka si připravím vzhledné malé váličky. Počítáme s tím, že budeme z jednoho kusu připravovat dvě porce na servis. Maso zprutka opečeme a pak ho necháme ještě chvíli zrát v nízké teplotě. Před servisem váleček poválíme v houbovém prachu.
  • Pastiňák rozvaříme přidáme máslo a v termomixu za přidání Smetany Exellent vymixujeme velice jemnou a hladkou konzistenci.
  • Oloupanou šalotku s trochou menu a poměrně dost červeného vína pošírujeme tak dlouho až je šalotka změklá a juice redukovaný na minimum.
  • Hnízdo připravíme zě světlé části mladého pórku, kteriu nakrájíme na jemné julienne. Už při smažení pomocí kleštuček formujeme neustálím "zatáčením do sebe" tvar hnízda. Usmažené hnízdo necháme oschnout na papírovém pijáku.    

galerie

Produkty z receptu

Demi Glace
Telecí tekutý fond
Smetana Excellent

další recepty

Vepřová krkovice na dobromysli a česneku s omáčkou z lišek a šťouchaným bramborem s restovanou cibulí a slaninou

Více o receptu

Pečená červená řepa, uzená tarhoňa s koprem a řeckým jogurtem

Více o receptu

Domácí játrová paštika se šípkovou pěnou a zeleninovým salátkem

Více o receptu

Tagliatelle funghi

Více o receptu

Vepřová pečeně s liškovou omáčkou a zelenými fazolkami

Více o receptu

Tortilla plněná pečeným vepřovým bůčkem v BBQ omáčce, s jarní cibulkou a salátovou okurkou. Lehký zeleninový salát s mangem, koriandrem a mučenkovým dresinkem

Více o receptu

Makový závin s višněmi na vinné redukci doplněný vanilkovou zmrzlinou

Více o receptu

Vepřová panenka plněná pancettou, pečená na šalvěji a víně s grilovanou zeleninou

Více o receptu

Texas wings s BBQ omáčkou, blue cheese omáčkou, zeleninou a tortilla chips

Více o receptu

Kuřecí prsa v jogurtu, libečkový olej, kroketa z kuřecího masa a hub, květákové pyré a silná redukce telecího džusu

Více o receptu

Lívance malinová pěna sabayone malinová pusinka

Více o receptu

Pečený mořský vlk, marinovaná okurka, kozí sýr a citronový gel

Více o receptu

Saltimbocca alla Romana

Více o receptu

Mango cream bruleé s čokoládovou zmrzlinou na čokoládové drobence

Více o receptu

Telecí pečínka s houbovým rizotem a křupavými ředkvičkami a brutnákem

Více o receptu

Závitky z grilovaného lilku a cukety plněné kozím sýrem na provensálském koření

Více o receptu

Hříbkové cappuccino

Více o receptu

Dančí panenka, lišková omáčka, bramborová kaše s žampiony, grilované cukety

Více o receptu

Králičí hřbet se švestkovou omáčkou, pyré z kořenové zeleniny a karlovarským knedlíčkem

Více o receptu

Červená řepa, roláda z křepelčího stehna, pečená chlebová střídka, okurkové smoothie

Více o receptu

Steak z hovězí roštěné s pečeným bramborem a restovanými hříbky, rajčatová omáčka

Více o receptu

Opečený žlutoploutvý tuňák s baby Pak-Choy, červenou řepou, chřestem a křenovou espumou

Více o receptu

Vepřová panenka pečená a kolínko dušené ve švestkové omáčce

Více o receptu

Lívanečky Mille – Feuille

Více o receptu

Kančí kýta v šípkové omáčce s mandlovými kroketami

Více o receptu

Tagliatelle s kuřecím masem a jemně pikantní pepřovou omáčkou

Více o receptu

Lívance – omáčka červený rybíz, malina a mango čipsy

Více o receptu

Pečené lívance s omáčkou z lesního ovoce a čokoládovou hlínou

Více o receptu

Lívance se smetanovou zmrzlinou, omáčka z pečeného perníku, strouhaný perník

Více o receptu

Jemné lívanečky s borůvkovým žahourem a zakysanou smetanou

Více o receptu

Kotleta z vepře s máslovou zeleninou a bramborové fondány

Více o receptu

Tomatová polévka s tvarohovým knedlíčkem

Více o receptu

Variace z králíka, krupicový knedlík v perníku

Více o receptu

Karpáčio z červené řepy s modrým sýrem a rozinové pureé

Více o receptu

Kuličky z mletého masa na tomatovém základu

Více o receptu

Tortilla plněná kuřecími stripsy, sýrem čedar, BBQ omáčkou a červenou cibulí

Více o receptu

Dušený hovězí krk se švestkovou omáčkou, grilované švestky, škubánky a carpaccio z květáku, lichořeřišnice

Více o receptu

Pikantní eye round steak se slaninovým chipsem, pečenými bramborami, grilovanou kukuřicí a omáčkou z červeného pepře

Více o receptu

Marinovaný lehce zauzený hovězí jazyk s květákovým krémem, nakládaným květákem, mladým hráškem a lanýžový jus

Více o receptu

Gratinované brambory s krůtím masem a sýrem čedar

Více o receptu

Gazpacho

Více o receptu

Tortilla soup

Více o receptu

Vepřová panenka s omáčkou s červeným pepřem, grilovanými žampiony a bylinkovým bramborovým pyré

Více o receptu

Dušené jehněčí kolínko

Více o receptu

Rumsteak – bramborové pyré, bramborová sláma, pivní omáčka a chlebová pasta

Více o receptu

Pečené kachní prso s omáčkou ze sušeného ovoce, polentou a puré z hrušek s pálenkou

Více o receptu

Nadívaná kuřecí stehna na rozmarýnu se šťouchaným bramborem a cibulovou marmeládou

Více o receptu

Vepřová panenka plněná jablky se švestkovou omáčkou a tymiánovými bramborami

Více o receptu

Ravioly z červené řepy se zázvorovým sýrem a malinovým vzduchem

Více o receptu

Rozmarýnové karbanátky s petrželkovým bramborem a zelným salátem

Více o receptu

Jablečný závin s medovou omáčkou, doplněný šlehačkou

Více o receptu

Králík na hříbcích a liškách s opečeným bramborem

Více o receptu

Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty a mozzarellou s grilovanou zeleninou, bylinkovou polentou a omáčkou s černými olivami

Více o receptu

Pomalu pečený dančí krk se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem

Více o receptu

Pečený filet z okouna s mlíčím v rybím vývaru ředkvičkami a chřestem

Více o receptu

Flank steak, červené zelí dušené ve fortikovaném víně, švestková omáčka s perníkovým kořením, petrželový kořen v popelu brambora na loupačku, petrželové pesto

Více o receptu

Hovězí medailonek, černá rýže, karotkové pyré, grilovaná kreveta

Více o receptu

Pečené kachní prso s Teriyaki omáčkou, purée z červeného zelí a jablek, mačkané brambory s koriandrem

Více o receptu

Mořský vlk, tomatová omáčka s bylinkami, šafránová mrkev, pošírované brambory

Více o receptu

Kuřecí prsíčka s rozmarýnem, plněná šunkou a sýrem, se směsí trhaných listových salátů a domácími hranolky

Více o receptu

Vepřová žebra pečená na černém pivu a smrkovém medu, pečená brambora v popelu, pečená žlutá ředkev

Více o receptu

Tortilla plněná hovězím masem, zeleninou a sýrem čedar podávaná s pikantní chunky salsou

Více o receptu

Quesadilla de Chipottle

Více o receptu

Kapr ve slaninovém kabátku na zelenině

Více o receptu

Texas ribs s BBQ omáčkou a salátem Coleslaw

Více o receptu

Steak z hovězí svíčkové s pepřovou omáčkou a zeleným chřestem, holandskou omáčkou, pečenými brambory v soli

Více o receptu

Telecí falešná svíčkový se švestkovou omáčkou, polentou a grilovanými švestkami

Více o receptu

Zapečené lívance s tvarohem a borůvkami

Více o receptu

Hovězí falešná svíčková v omáčce z kořenové zeleniny s cibulovým knedlíkem

Více o receptu

Rolovaný hovězí krk s hříbkovou omáčkou a žemlovým knedlíkem

Více o receptu

Kuřeci prso s grilovanými žampióny portobello, pyré ze zauzeného celeru, smetanová houbová omáčka

Více o receptu

Králík se švestkovou omáčkou, kořenovou zeleninou a bramborovými šiškami

Více o receptu

Krůtí prsa na rozmarýnu a česneku s bylinkovou omáčkou a divokou rýží

Více o receptu

Pečené filátko z candáta s liškovou omáčkou, konfitované batáty a ragout z batátů a řapíkatého celeru

Více o receptu

Uzená vepřová kýta se švestkovou omáčkou a krupicovými noky

Více o receptu

Wrap s grilovaným lososem

Více o receptu

Kančí medailonky na rozmarýnu se zelenými fazolkami a pečenou bramborou s dipem ze zakysané smetany

Více o receptu

Vepřový hřbet plněný špenátem, zázvorové lívanečky, houbová omáčka s liškami a žampiony

Více o receptu

Pečený losos s citronomáslovou omáčkou na teplém salátu z červené čočky

Více o receptu

BBQ Pulled Pork Burger

Více o receptu

Prso ze zlatého kuřete s bazalkovým kuskusem, zeleninové soté s drcenými rajčaty

Více o receptu

Losos na grilované zelenině s tagliatelle s bylinkovou omáčkou

Více o receptu

Penne all´Amatriciana

Více o receptu

Nadívaná křepelka mletým masem s omáčkou z červeného vína, opečené ryzce a václavky, bramborová kaše

Více o receptu

Jemné kynuté lívanečky obalované ve skořicovém cukru s jablečným čatným a šlehačkou

Více o receptu

Anglický roastbeef

Více o receptu

Pošírované vejce s liškovou omáčkou hráškové ravioly

Více o receptu

Kuřecí nudličky s rýžovými nudlemi a švestkovou omáčkou

Více o receptu

Steak z hovězího masa s mysliveckou omáčkou, slaninovým chipsem a rozmarýnovými bramborami

Více o receptu

Penne Arabiata

Více o receptu

Paccheri alla putanesca

Více o receptu

Steak z daňka se šípkovou omáčkou s kaštany, zeleninové ragů a foukanou bramborovou kaší

Více o receptu

Supreme kukuřičného kuřátka, lišková omáčka, bramborové kaše, kořenová zelenina, smažená bramborová strouhanka

Více o receptu

Salát se špenátem a celerem a marinovanou mozzarellou

Více o receptu

Jablečný závin s vanilkovou omáčkou a marinovanými vlašskými ořechy v karamelu

Více o receptu

Pečený telecí hřbet, hráškové pyré, květák, tymiánová omáčka

Více o receptu

Jablečný závin, malinové želé, citrónová pusinka, segmenty malin, skořicový krém

Více o receptu

Máslová paštika s červenou řepou, marinovaná brokolice

Více o receptu

Pikantní vepřová panenka na grilu s grilovanou červenou cibulí, houbovým ragout a bramborovými rösti

Více o receptu

Hovězí líčka se švestkovou omáčkou, hedvábná bramborová kaše, smažené křepelčí vejce

Více o receptu

Tagliatelle Bolognese – těstoviny s masovým ragú v rajčatové omáčce sypané parmazánem

Více o receptu

Fettuccine s kuřecím masem, olivami, cherry rajčaty a parmazánem

Více o receptu

Pečený hovězí pupek s BBQ salátem, grilovanými bramborami a cuketami, marinovaná cibule, pastiňákové hranolky

Více o receptu

Roastbeef Sandwich

Více o receptu

Pikantní kachní prsíčka s parmazánovou oplatkou, grilovanou zeleninou, polentou a redukcí Aceto Balsamico

Více o receptu

Moravský vrabec s listovým špenátem a bramborovými šiškami

Více o receptu

Krém z 30% smetany s vanilkou, domácím tvarohem a ovocnými omáčkami

Více o receptu

Karpátchio z kapra, salát ze zelených listů a pomerančové jelly

Více o receptu

Pulled v bulce, ledový salát, grilované rajče, kyselá okurka a červená cibule

Více o receptu

Pečené prso a konfitované stehýnko z křepelky s restovanými houbami, keňskými fazolkami, celerem a ostružinami s koňakovou omáčkou

Více o receptu

Losos na grilu s balsamikovou omáčkou a salátem z manga a trhaných salátů

Více o receptu

Filátko pstruha v másle, křupavá zelenina, tomatová kaše a rajčatová omáčka

Více o receptu

Krémová polévka s liškami

Více o receptu

Jihočeská kulajda s pošírovaným křepelčím vajíčkem

Více o receptu
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu. Souhlasím / Přečtěte si více
Mám to

KUCHAŘKA NÁRODNÍHO TÝMU AKC ČR

Společně s kolegy z Národního týmu AKC ČR jsme exlusivně připravili kuchařku pro všechny naše příznivce. Zahrnuje 20 detailně zpracovaných receptů včetně ceny za porcí! 

Máte-li o kuchařku zájem, vyplňte kontaktní formulář a my Vám ji pošleme!
Přejdi na kontaktní formulář

KATALOG PRODUKTŮ

Stáhněte si aktuální
KATALOG PRODUKTŮ
ve formátu PDF.

Najdete v něm nové produkty Chef Club!

Stáhnout
© 2020 ChefClub. All Rights Reserved.
Ochrana soukromí
WebDesign by DINODESIGN