- 700 g Hovězí přední
- 700 g Vepřová plec nebo bůček
- 50 g Kořenicí směs Steak Rozmarýn
- 30 g Bylinky v oleji Česnek
- 150 g Cibule
- 150 g Slanina anglická
- 1500 g Brambory malé
- 70 g Petržel plochá
- 100 g Máslo
- 800 g Zelí kysané
- 100 g Cibule
- 50 g Kopr
- 3 ks Vejce
- 150 g Mouka hladká
- 400 g Strouhanka
Rozmarýnové karbanátky s petrželkovým bramborem a zelným salátem
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Maso umeleme, přidáme orestovanou slaninu a cibuli, okořeníme česnekem a kořenící směsí Steak Rozmarýn, vytvarujeme karbanátky, obalíme v trojobalu a usmažíme.
- Brambory uvaříme a obalíme máslem a nasekanou petrželí.
- Zelí vycedíme z nálevu, je-li příliš kyselé, propereme jej, přidáme cibuli a nasekaný kopr.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
