- 10 ks Tortilla 25 cm
- 500 g Cheddar
- 750 g Kuřecí prsa
- 10 g Kmín římský
- 80 g Jalapeňo papričky naložené
- 50 ml Extra panenský olivový olej Bio
- 500 g Zakysaná smetana
- 400 g Guacamole
- 80 g Texas gril
ingredience
příprava
- Maso nakořeníme kmínem a kořenicí směsí Texas gril, opečeme na olivovém oleji, natrháme na kousky a necháme odležet.
- Na tortilu rovnoměrně naneseme sýr , jalapeno papričky a maso.
- Takto připravenou tortillu přeložíme na polovinu a dáme na tál nebo pánev opéci dokřupava po obou stranách. Opečenou Quesadillu položíme na prkénko rozkrojíme na čtyři díly a dáme na talíř.
- Quesadillu dozdobíme salsou a podáváme se zakysanou smetanou a avokádovým Guacamole.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
