- 1500 g Dančí krk
- 200 g Kořenová zelenina
- 20 g Sůl
- 5 g Bobkový list
- 10 g Pepř celý
- 5 g Nové koření
- 1000 ml Šípková omáčka delicates
- 20 ks Rohlíky
- 5 ks Vejce
- 100 g Směs na perníkové knedlíky
- 150 ml Mléko
Pomalu pečený dančí krk se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Dančí krk očistíme, svážeme provázkem, spolu s kořením o zeleninou vložíme do vakuovacího sáčku a připravíme v holdomatu nebo konvektomatu přes noc při 75°C, vzniklou šťávu vmícháme do připravené šípkové omáčky.
- Rohlíky nakrájíme na kostky, přidáme vejce, mléko, směs na perníkové knedlíky, necháme odpočinout, potom zabalíme do potravinářské fólie knedlíky požadované velikosti a vaříme v konvektomatu 23 minut.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
