- 1500 g Vepřová panenka
- 200 g Farmářský steak
- 80 g Grilovaná zelenina
- 1000 g Červená cibule
- 500 g Žampiony
- 300 ml Houbová omáčka z lišek a žampionů
- 1500 g Bramborové rösti
Pikantní vepřová panenka na grilu s grilovanou červenou cibulí, houbovým ragout a bramborovými rösti
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Vepřovou panenku opečeme ze všech stran na grilu, okořeníme Farmářským steakem a dopečeme v konvektomatu při 165°C cca 10 minut, necháme alespoň 5 minut odpočinout.
- Cibuli rozkrájíme na měsíčky, ogrilujeme a okořeníme směsí Grilovaná zelenina.
- Žampiony nakrájíme, orestujeme a spojíme houbovou omáčkou z lišek a žampionů.
- Rösti pečeme na plechu v konvektomatu cca 17 minut.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
