- 1000 g Mořský vlk filet
- 1 g koření Losos
- 100 ml Extra panenský olivový olej Bio
Pečený mořský vlk, marinovaná okurka, kozí sýr a citronový gel
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
Mořský vlk
Kozí sýr
- 200 g Kozí sýr
- 100 g Smetana Excellent
- 1 g Sůl
- 1 g Pepř
Marinované okurka
- 250 g Okurka čerstvá
- 60 g Condimento Bianco
- 30 g Cukr
- 2 g Sůl
- 1 g Pepř
Citronový gel
- 100 g Citron
- 100 g Cukr
- 50 g Extra panenský olivový olej Bio
- 100 g Špenát na ozdobu
příprava
- Citrony na gel omyjem a uvaříme ve slupce. Nevaříme varem spíše pozvavolna táhneme. Citrony nesmí prasknout. Zcela měkké přendáme do mixéru, přidáme cukr, a do hladka vymixujeme. Do této hmoty stejně jako do majonézxy pomalu přiléváme olej.
- Okurku oškrábeme a nakrájíme na tenká kolečka asi 1 cm široká. Tvořítkem odstranáme dužinu. Odpad a vnitřek okurky rozmixujeme a dochutíme ocetem, solí, cukrem a pepřem. Přecedíme a v této tekutině marinujeme ve vacuum okurky přez noc.
- Měkký sýr smícháme s našlehanou Smetanu Excellent dáme do vakuovacího pytle. Zavakuujeme a zamrazíme.
- Čisté filety ryby osolíme a nakořeníme rybí kořenící směsí Losos. Krátce opečem na malém množství oleje.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
