- 1800 g Filata mořského vlka
- 200 ml Rybí tekutý fond
- 30 g Grilovaná zelenina
- 5 g Sůl
- 150 ml Extra panenský olivový olej Bio
- 300 g Sugo pomodore
- 300 g Mrkev
- 1 g Šafrát
- 300 g Brambory
- 100 g Citron
- 2 g Bylinky na ozdobu
- 100 g Šalotka
Mořský vlk, tomatová omáčka s bylinkami, šafránová mrkev, pošírované brambory
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Porci připraveného rybího filetu jemně ale pravidelně + nařízneme na kůži, aby se nám filet nekroutil.
- Rybí tekutý fond s trochou vína a citronové šťávi nám na chvíli posloží jako marináda pro připravené filety.
- Sugo pomodre prohřejeme společně s jemně nakrájenou šalotkou a bilinkami pro grilovanou zeleninu.
- Kolečka očištěné mrkve krátce pouze na zkus povaříme v šafránové vodě.
- Brambory také vykrájíme do potřebného tvaru a uvaříme.
- Filety ryb krátce na rozpálené pánvy s pomaštěným papírem opečeme po obou dvou stranách. Pánev deglazujeme zbytkem marinády, kterou zredukujeme a pak přefiltrujeme.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
