- 400 g Lívance 10 ks
- 120 g Cukr
- 200 g Máslo
- 150 ml Červené víno
- 100 g Perník na strouhání
- 100 g Čokoláda
- 80 g Lesní ovoce
- 300 g Smetanová zmrzlina
- 160 g Švestková omáčka
Lívance se smetanovou zmrzlinou, omáčka z pečeného perníku, strouhaný perník
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Lívance dle návodu ještě chvíli dohřejem v troubě a tím docílíme naprost dokonalý čerstvě upečený výrobek.
- Tvrdý perník nastrouháme a na másle chvíli opékáme. Pak rozmícháme s červeným vínem a zahustíme lžičkou švestkové omáčky. Dle potřeby také ocukrujeme.
- Noček zmzliny dáváme na talíř až těsně před podáváním
galerie
Produkty z receptu
další recepty
