- 1200 g Lívance 30 ks
- 50 g Moučkový cukr
- 100 g Cukr krystal
- 60 g Vaječné bílky 3 ks
- 100 g Čokoláda na ozdobu
- 60 g Maliny
- 200 g Máslo
Lívance malinová pěna sabayone malinová pusinka
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Lívance doděláme ve vyhřáté troubě dle návodu.
- Z bílého vína cukru a malijnového pyré na teple vyšleháme nadýchaný, ale pevný sabayzone.
- Taktéž z pevně vyšlehaných bílků moučkového cukru a malinového pyre nastříkáme a pak usušíme libovolně velké / malé "ozdobičky".
- Servírujem teplé případně naleštěné přepuštěným máslem
galerie
Produkty z receptu
další recepty
