- 1000 g Kuřecí stehna – vykoštěná
- 1500 g Rýžové nudle
- 300 g Červená cibule
- 300 g Paprika
- 1 g Pepř
- 10 g Sůl
- 50 ml Sojová omáčka
- 1000 ml Švestková omáčka
- 50 ml Extra panenský olivový olej Bio
Kuřecí nudličky s rýžovými nudlemi a švestkovou omáčkou
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Kuřecí stehna nakrájíme na nudličky a necháme marinovat v sojové omáčce, nejlépe 2 hodiny.
- Švestkovou omáčku a rýžové nudle připravíme dle návodu.
- Zeleninu očistíme, nakrájíme na plátky a krátce orestujeme na olivovém oleji.
- Poté zprudka orestujeme kuřecí stehna, zalijeme švestkovou omáčkou, přidáme orestovanou zeleninu a uvařené rýžové nudle.
- TIP 1: Maso možno naložit i do solamylu.
- TIP 2: Můžeme přidat zázvor.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
