- 1000 g Červená řepa
- 150 g Med
- 100 ml Aceto Balsamico di Modena I.G.P.
- 2 g Sůl
- 1 g Pepř
- 1 g Tymián čerstvý
- 230 g Modrý sýr
- 100 g Rozinky
- 2 ml Bílé portské víno
- 100 g Sýr na strouhání
- 100 g Mandle
- 1 g Bylinky
Karpáčio z červené řepy s modrým sýrem a rozinové pureé
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Červenou řepu syrovou nakrájíme na velmi tenké plátky.
- Z medu, octa, bylinek připravíme emulzi ve které marinujeme plátky řepy.
- Rozinky povaříme v portském víně. Přidáme trochu vody.
- Sýr najemno nastrouháme.
- Na nelepící gumaplát posypeme slabounkou vrstvu sýru a pečeme při 250°C ale maximálně 3 min.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
