- 1500 g Hovězí falešná svíčková
- 200 g Slanina
- 20 g Sůl
- 200 g Mrkev
- 200 g Celer
- 100 g Petržel
- 100 g Cibule
- 100 g Sádlo
- 1000 ml Demi glace
- 20 ks Rohlíky
- 5 ks Vejce
- 15 g Sůl
- 500 g Cibule
- 80 g Sádlo
- 350 ml Mléko
Hovězí falešná svíčková v omáčce z kořenové zeleniny s cibulovým knedlíkem
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Maso prošpikujeme polovinou slaniny a zavakuujeme, připravujeme v konvektomatu nebo holdomatu při teplotě 80 °C přes noc.
- Na sádle orestujeme zeleninu nakrájenou na velmi drobné kostičky, slaninu a cibuli, přidáme šťávu z masa a Demi glace, provaříme.
- Rohlíky nakrájíme na kostičky, přidáme vejce, mléko a cibuli, orestovanou dozlatova na sádle, vypracujeme těsto, vytvoříme válečky, zabalíme do potravinářské folie a uvaříme v konvektomatu 22 minut.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
