- 1000 g Krůtí prsa
- 2000 g Brambory
- 1500 ml Steaková omáčka s červeným pepřem
- 400 g Čedar
- 60 g Kořenicí směs Steak Rozmarýn
Gratinované brambory s krůtím masem a sýrem čedar
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Brambory nakrájíme na tenké plátky, stejně tak i krůtí prsa, která okořeníme kořenící směsí Steak Rozmarýn.
- Do zapékací misky vymazané tukem dáme vrstvu brambor, masa, zalijeme omáčkou, tento postup opakujeme, poslední vrstvou musí být brambory.
- Vložíme do konvektomatu, 140 °C a pečeme cca 30 minut, poté posypeme nastrouhaným čedarem a pečeme ještě asi 6 minut, aby se sýr rozpekl.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
