- 1500 g Celá křepelka
- 500 g Okurka
- 200 g Čerstvá šunka
- 3 g Steak Corsica
- 1200 g Červená řepa
- 20 g Cukr
- 150 ml Vinaigrette - Parisian classic dressing
- 300 g Chléb
- 100 ml Condimento Bianco
- 50 ml Olivový olej z pokrutin
- 100 g Pomeranč - na kůru
Červená řepa, roláda z křepelčího stehna, pečená chlebová střídka, okurkové smoothie
-
Příprava25 minut
-
Vaření20 minut
-
Počet porcí10
ingredience
příprava
- Celou křepelku vykostíme. Pracujeme opatrně, abychom si moc maso neprořezali. Vykostěné maso si rozprostřeme, okraje ořežeme.
- Maso okořeníme kořením Corsica poklademe plátky okurek a pomocí potravinářské folie dáme křepelce tentokrát hezky tvar pravidelného válečku. Tento Váleček ještě jednou rozbalíme a obalíme plátky kvalitní šunky. Opět zabalíme a v teple několik minut zatáhneme. Pak snížíme teplotu na 70°C a ještě 15 minut necháme odpočívat.
- Červenou řepu očistíme a nakrájíme na tenké plátky.
- Připravíme si marinádu na řepu z Balzamikového octu Rieber, špetkou sole, cukru a olivového oleje. Ponecháme alespoň hodinu marinovat, pak plátky vyjmeme osušíme a připravíme na servis.
- Okurkové smoothie připravíme z čerstvé oloupané a zrníček zbavené okurky, Vinaigrette - Parisian a případně trochou soli. Vše dobře vymixujeme.
galerie
Produkty z receptu
další recepty
