Trhané vepřové
ingredience
- 800 g vepřová plec
- 10 g sůl
- 300 g Chef Club BBQ omáčka
- 150 g Chef Club Texas gril kořenicí směs
Remuláda
- 300 g Chef Club Majonéza Excellent
- 20 g med
- 20 ml Chef Club Balsamikový ocet bílý
- 3 g čerstvě mletý pepř
- 50 g Créme Fraiche
- 10 g citronová šťáva
- 15 g dijonská hořčice
- 30 g Znojmia Okurky 7-9 cm
- 15 g kapary ve vinném octu
- 10 g ančovičky řezy
- 10 g petrželová nať
Přízdoba
- 100 g Vitana Onions restovaná cibule
příprava
- Maso namarinujeme kořením a BBQ omáčkou a pečeme při teplotě 85 OC cca. 7 hodin.
- Potom maso roztrháme pomocí vidliček, promícháme se vzniklou šťávou a v případě potřeby zredukujeme na požadovanou hustotu.
- Oloupanou mrkev a celer nakrájíme na tenké nudličky (nebo nastrouháme)
- Remuládu připravíme smícháním všech ingrediencí a necháme alespoň hodinu odležet.
- Briošku plníme trhaným masem, lžící remulády a nakonec vše posypeme restovanou cibulí
Náš tip:
Pečivo dle vlastního výběru, např. brioška nebo louhovaná bulka
Pečivo dle vlastního výběru, např. brioška nebo louhovaná bulka
galerie
Produkty z receptu
další recepty
