Martin Svatek

se vyučil v Pelhřimově a nadále celou profesní kariéru strávil v Táboře. Nejdříve jako kuchař v motelu Mašát dále v restauraci Atrium. Pak podnikal v soukromé restauraci.

Nyní pracuje jako F&B manager a šéfkuchař v hotelu Nautilus. Martinova oblíbená kuchyně je regionální česká a nejraději sahá po starých osvědčených receptech po babičce.

Dnes velice rád pracuje s koňským masem a za specialitu hotelu považuje koňská líčka.

Dosažená ocenění

2007 - Chicagu USA bronzová medaile
2007 - Singapore 2008 - IKA stříbro – teplá kuchyně, 2x bronz – studená kuchyně, 1x stříbro cukrařina
2010 - Mezinárodní soutěž Singapore (stříbro, bronz)
2010 - Intergastra Stuttgart – zlato
2010 - Světový pohár ExpoGast Luxemourg (2x stříbro)
2011 - Warth (zlato)
2012 - Intergastra Stuttgart – zlato
2012 - IKA – kuchařská olympiáda – (stříbro, bronz)
2013 - Basilej – Igeho 2x bronz
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu. Souhlasím / Přečtěte si více