Martin Jiskra

Martin Jiskra se narodil roku 1963. Vyučil se v roce 1981 kuchařem, maturoval na odborné škole pro zpracování masa 1985 a cukrářem se vyučil v roce 1987.

V roce 1981 jsem začal v hotelu ALCRON. V roce 1988 nastoupil do hotelu FORUM. V roce 1990 odjel získávat nové zkušenosti. Od roku 1990 do r. 1994 jsem pracoval v Rakousku. V r. 1994 odjel na jeden rok do USA kde jsem pracoval v New Yorku.

V roce1995 přijal nabídku japonské firmy Nipon Dhoro Khodan a rok pracoval v Japonsku. V roce 1996 se na dva roky vrátil do USA tentokrát do státu Colorado – město Denver, kde pracoval ve francouzské restauraci Paul Bocuse – Papillion. Tato restaurace byla vyhlášená jako nejlepší restaurace ve státě Colorado pro rok 1997.

Na krátkou dobu přerušil působení v Praze a pracoval na vyžádání u Yashim hsal hal Shamiin člena královské rodiny v Kuwaitu. Pak pokračoval jako executive chef v hotelu Corinthia Towers.

V roce 2006 odjel pracovat do Anglie v restauraci Northcote Manortwo Michelin stars hotel and restaurant. Pak přijal nabídku na spolupráci při řízení gastronomického úseku v hotelu Aquapalace Hotel v Čestlicích.

Nyní pracuje v restauraci Chagalls v Praze. Od roku 2013 je managerem NT
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu. Souhlasím / Přečtěte si více