Lukáš Limprecht

původně studoval gymnázium Sladkovského v Praze, později si svoje vzdělání rozšířil semináři, kurzy a školeními v oblasti gastronomie. Od roku 1990 do 2001 se věnoval své maloobchodní prodejně, přičemž v roce 2000 se začal postupně vzdělávat v oblasti gastronomie, která ho nadchla natolik, že od roku 2001 pracuje jako provozovatel a šéfkuchař v Restaurant Camping OASE****, k čemuž si přibral Zámeckou restauraci ve Vlašimi v roce 2010.

Od roku 2008 je taktéž aktivním a populárním lektorem seminářů v oblasti gastronomie. Dalším zajímavým působištěm Lukáše Limprechta v současnosti je Asociace hotelů a restaurací, kde zastává funkci viceprezidenta gastronomické sekce.

Pan Limprecht je velmi důležitou osobou v expertním týmu Rieber Chef Club, významně se podílel na formování a chuťovém ladění uváděných výrobků na trh. Díky svému neustálému sebevzdělávání a aktivní účasti v AHR má značný přehled o současných gastronomických trendech i ověřené klasice, kterou profesionální kuchaři vždy v kuchyni rádi uvítají.
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu. Souhlasím / Přečtěte si více